Utbildning

BE

  Lösningar inom utbildningssektorn

Gespagebygger på Cartadis 30 år långa erfarenhet som tillverkare av kontant- och kortbetalningssystem för utbildningssektorn.

Mjukvaran är flexibel och passar både för en grundskola med få användare och ett mindre antal skrivare/MFP, och ett stort universitet med flera tusen användare och ett stort antal skrivare/MFP. Detta beror på arkitekturen i systemet och dess modullära prissättning.

En av fördelarna med Gespage är möjligheten att definiera separata användargrupper som kan ha olika inställningar för vad de kan göra och inte, t. ex. betalning för kopiering och utskrifter gäller för studenter, men inte för personalen på skolan eller universitetet.

Noggrann hantering av kvota, betalning av kopior och utskrifter, differentierad hantering av grupper: Gespage har den unika möjligheten att låta studenter använda en elektronisk plånbok som t.ex. Moneo (Frankrike) eller annan typ av elektronisk plånbok, i kombination med ett Gespagekonto.

studenter, lärare, administrativ personal – webbetalningar.

Hantera utskrifter med hjälp av moduler som möjliggör avancerade funktioner:

Cloud Printing/Moln utskrifter: Skriv ut från din egen laptop/surfplatta/smart telefon utan att behöva installera eller konfigurera något, via en webbportal.

Webbetalning: Ladda ditt konto med bankkort, banköverföring etc. via en säker webbplats.

Betalning (studenter) av kopior och utskrifter utan kontanthantering.

De senaste artiklarna om Gespage

Info in other languages

european union flag perspective anim 150 clr 4611

Utvärdera Gespage
kostnadsfritt i 60 dagar

 prova liten