Om oss

Företagets verksamhet startades 1985 av Christer Andersson och var då beläget i Halmstad. Verksamheten fokuserades då på att erbjuda magnetkortbaserade betalsystem för kopiering, företrädesvis inom utbildningssektorn.

1990 flyttades huvuddelen av verksamheten till Stockholm och sedan slutet av 2003 finns vi i Enköping "Sveriges närmaste stad".

valkommen kyrkogatan_liten

Nu har vi som målsättning av förse den svenska marknaden med det bästa inom lokala kortbaserade betalsystem och system för utskriftshantering i nätverk. Målsättningen uppnår vi genom att bygga system med komponenter från väldsledande tillverkare och våra egenutvecklade moduler, erbjuda utomordentlig support, och att göra det på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Vår personal har lång erfarenhet av betalsystem baserade på magnetkort och s.k. smarta kort. Vi är specialiserade på kortsystem för betalning av kopior och utskrifter, och på programvara för dokumenthantering och betalning/uppföljning av utskrifter i nätverk. Vi har även system för multifunktionella miljöer och applikationer, t.ex. betalning av kopior, varor i varuautomater, i kombination med inpassering, bibliotekskort och liknande.